Neler Yeni ?
Yükleniyor...

Avatar Filmi - Türkçe Dublaj Divx izle - Full Film izle

Jake kendi avatarında yeniden doğduğu halde yürüme yetisini de geri kazanır. Gezegendeki değerli enerji kaynaklarını elde etmelerine mani olarak görülen Na’vi halkının arasına sızmakla görevlendirilir. Fakat güzel bir dişi Na’vi olan Neytiri, Jake’in hayatını kurtarır ve bu her şeyi değiştirir. Neytiri’nin kabilesi tarafından kabul edilen Jake, onlardan biri olmayı tabii kaldığı bir çok test ve macera sonrasında öğrenir.Jake ve gönülsüz eğitmeni Neytiri arasındaki ilişki zamanla derinleşir ve böylece Na’vi halkna sayı duymayı, sonunda da onlar safhında yer almayı tercih eder. Yerli Na’vi halkına destansı ve evrenin kaderini belirleyecek bir savaşta liderlik edecek ve böylece kabul görmesini sağlayacak son sınavı da verip veremeyeceği belirlenecektir.
8.0
Film Türü: Aksiyon / Animasyon / Bilim Kurgu / Fantastik
Yapım-Tarih: 2009 - ABD
Yönetmen: James Cameron
Oyuncular: Michelle Rodriguez, Sam Worthington, Giovanni Ribisi

8 yorum:

  1. hoşuma gitmez diye düşünüyodum sırf filmin bütçesinin ve uzan yıllar süren çekimlerinin hatırına izledim ancak o kadar begendim ki iyiki de izlemişim kesinlikle mükemmel..!!!

    YanıtlaSil
  2. filmin görüntüsü çok güzel, yavaş yükleniyor ama beklemeğe değiyor açıkçası. teşekkürler güzel hizmet..

    YanıtlaSil
  3. muhtesemm bı fılımmm tek kelımee yetrr bencee

    YanıtlaSil
  4. evet televizyon reklamlarinda amarika kendini yargiliyordu diye duymustum irak olayinda yapilan yanlislardan dolayi aslinda bu iyi geckalinmis olsada irakta petrol filimde deyerli maden icin canlilari diri diri nasil yaktiklarini birkezdaha anlatmis oldular sunu itiraf etmeliyimki filimdeki ask hikayeside harikaydi amarikanin birdaha boyle boklar yememesi umuduyla

    YanıtlaSil
  5. adamlar 10 sene uğraştı bırakta güzel olsun

    YanıtlaSil

 
Online Film izle Full Film izle HD Film izle Divx Film izle Canlı TV izle Site Map Comments
Bu site telif haklarına saygı duymakta olan sitelerde barındırılan video kodlarını listeler.Hak sahibi veya telif yetkilileri bu sitelerle iletişime geçebilir.
Copyright © 2015 All Rights Reserved