Neler Yeni ?
Yükleniyor...

Cold Mountain - Soguk Dağ - Online HD Film izle

1860’lı yıllar, Amerika... İç savaş yüzünden ikiye bölünen bir ülkede insanların birleşmesi olağanüstü bir yolculuk gerektirir. “Cold Mountain” savaşın ayrı düşürdüğü üç insanın hikayesini anlatıyor...Çatışmalarda yaralanan Konfederasyon (Güney) askeri Inman (Jude Law), savaşın yakıp yıktığı ülkeyi baştan başa geçerek sevdiği kadına ulaşmaya çalışmaktadır. Sevgili Ada’sına (Nicole Kidman) kavuşmak için çıktığı zorlu yolculuğun her adımında eski köleler ve isyancılar, askerler ve ödül avcılarıyla karşılaşır, beklenmedik dostlar ve tehlikeli düşmanlarla yüz yüze gelir.Sevgilisinin dönüşünü genç kadının da işi kolay değildir.Dışardan gelebilecek tehditler konusunda en ufak fikri olmayan genç kadının çiftlikteki hayatta kalma mücadelesi çok zorlu olacaktır. Ada için kurtuluş umudu, Ruby adlı serseri ruhlu genç kadının güçlü kişiliğinde ortaya çıkar.
7.2
Film Türü: Dram - Romantik - Savaş
Yapım-Tarih: 2003 - ABD
Yönetmen: Anthony Minghella
Oyuncular: Nicole Kidman,Donald Sutherland, Giovanni Ribisi, Jude Law, Eileen Atkins, Renée Zellweger, Natalie Portman, Brendan Gleeson

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Online Film izle Full Film izle HD Film izle Divx Film izle Canlı TV izle Site Map Comments
Bu site telif haklarına saygı duymakta olan sitelerde barındırılan video kodlarını listeler.Hak sahibi veya telif yetkilileri bu sitelerle iletişime geçebilir.
Copyright © 2015 All Rights Reserved