Neler Yeni ?
Yükleniyor...

Umudunu Kaybetme - Divx Film izle - Full izle

Chris Gardner iki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher’ın annesi maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder...Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer.Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.
7.9
Film Türü: Biyografi / Dram
Yapım-Tarih: 2007 - ABD
Yönetmen: Gabriele Muccino
Oyuncular: Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smith, Dan Castellaneta

2 yorum:

  1. her insanın hayatından bir kesit çıkartacağı inanılmaz bir baş yapıt.izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız ve bir babanın oğlu için yaptığı inanılmaz bir hayat mücadelesi...mutluluk u harfinden ibarettir

    YanıtlaSil
  2. çok güzel ve anlamlı bir film pişman olmazsınız

    YanıtlaSil

 
Online Film izle Full Film izle HD Film izle Divx Film izle Canlı TV izle Site Map Comments
Bu site telif haklarına saygı duymakta olan sitelerde barındırılan video kodlarını listeler.Hak sahibi veya telif yetkilileri bu sitelerle iletişime geçebilir.
Copyright © 2015 All Rights Reserved