Neler Yeni ?
Yükleniyor...

Forrest Gump - Full izle - Online izle - Divx izle

Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor.Aldıgı oscarlar ve birçok sinema sitelesinden aldıgı yüksek puanlardanda belli oldugu gibi bir çok izleyicinin en begendigi filmler arasında ilk sırada yer alıyor.
8.8
Film Türü: Dram / Komedi / Romantik
Yapım-Tarih: 1994 - ABD
Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Tom Hanks, Haley Joel Osment, Gary Sinise, Robin Wright Penn

1 yorum:

  1. Hayatımda izlediğim en iyi filimlerden birisi. Hatta ilk 5'e girer.Sadece Tom Hanks'in oyunculuğu için bile izlenebilir. Ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bu filimde gözler önüne sermiş. Ayrıca filim Amerika'nın o yıllardaki durumunu tüm çıplaklığıylada gözler önüne seriyor. Bu filmi halen izlememiş olanlar varsa hemen izlemelerini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

 
Online Film izle Full Film izle HD Film izle Divx Film izle Canlı TV izle Site Map Comments
Bu site telif haklarına saygı duymakta olan sitelerde barındırılan video kodlarını listeler.Hak sahibi veya telif yetkilileri bu sitelerle iletişime geçebilir.
Copyright © 2015 All Rights Reserved